b_240_180_16777215_0_0_images_2016-17-tanev-cikk_121-metro-szakmai-kirandulas-01.jpgMárcius 7-én a miskolci Metro áruházban jártunk tanulmányi kiránduláson, melyre a vendéglátást tanuló diákokat vittük el.

Bereznay Tamás és Gálicz István vezetésével vendéglátós szakmai napot szerveztek az áruházban különböző kóstolókkal. A séfeknél szendvicseket, a Heinznél virslit, péksüteményeket, a zöldséges standnál sárkánygyümölcsöt, a halas pultnál grillezett tőkehalat kóstoltunk. Megismerkedtünk a magyar kólával, a szöcskével és a vendéglátós eszközöket is feltérképeztük.

b_240_180_16777215_0_0_images_2016-17-tanev-cikk_121-metro-szakmai-kirandulas-02.jpg   b_240_180_16777215_0_0_images_2016-17-tanev-cikk_121-metro-szakmai-kirandulas-03.jpg
b_240_180_16777215_0_0_images_2016-17-tanev-cikk_121-metro-szakmai-kirandulas-04.jpg   b_240_180_16777215_0_0_images_2016-17-tanev-cikk_121-metro-szakmai-kirandulas-05.jpg
b_240_180_16777215_0_0_images_2016-17-tanev-cikk_121-metro-szakmai-kirandulas-06.jpg   b_240_180_16777215_0_0_images_2016-17-tanev-cikk_121-metro-szakmai-kirandulas-07.jpg