Bővebben: Felvételt nyert tanulók listájaIskolánkba felvételt nyert tanulók oktatási azonosítója

  Bővebben: Felvételt nyert tanulók listája

Bővebben: Szakmai kirándulás Mádon2022.12.08-án a szakképzőiskola, turizmus-vendéglátás ágazat 10/1 osztályos tanulóival szakmai kirándulást tettünk Mád településre. A turizmus-vendéglátás szerteágazó területének egy részletébe szerettünk volna betekintést nyerni.

  Bővebben: Szakmai kirándulás Mádon

Bővebben: Március 15. ünnepségIntézményünkben március 14-én került sor az 1848/49-es forradalom és szabadságharc hőseire való megemlékezésre.

  Bővebben: Március 15. ünnepség

Bővebben: Katonai toborzónap 2Intézményünkben március 3-án a kadétprogram keretein belül újabb katonai toborzó és bemutató napot tartottunk a középiskolás és az érdeklődő tanulók számára.

  Bővebben: Katonai toborzónap 2

Bővebben: Katonai toborzónapIntézményünkben február 17-én a kadétprogram keretein belül katonai toborzó és tájékoztató napot tartottunk a technikumos, és az érdeklődő tanulók számára.

  Bővebben: Katonai toborzónap

Bővebben: SzalagavatóAz abaújkéri iskolánkban november 25-én tartottuk végzős tanulóinknak a szalagavató ünnepséget. A hagyományokhoz hűen minden végzős tanulóra felkerült az elválást jelképező iskolai szalag.

  Bővebben: Szalagavató

Bővebben: Felhívás! Tudományos konferencia az önkéntességről 2022  2022. november 24. csütörtök, hibrid...A Gyerekparadicsom Alapítvány és a Széchenyi István Egyetem Apáczai Csere János Pedagógiai, Humán- és Társadalomtudományi Kara az önkéntesség bármely területével foglalkozó tudományos előadások megtartására várja oktatók és kutatók jelentkezését. Továbbá várjuk hallgatók jelentkezését TDK és/vagy szakdolgozati kutatási eredményeiket bemutató előadásokkal. Az előadásokat online közvetítjük. Budapesti helyszínen lesz lehetőség személyes együttlétre, az előadásokat onnan is közvetítjük.

  Bővebben: Felhívás! Tudományos konferencia az önkéntességről 2022 2022. november 24. csütörtök, hibrid...