Bővebben: Mikulás, mikulás………..December 6-án iskolánkba is megérkezett a Télapó. A legkisebbek versekkel, dalokkal köszöntötték, utána megkapták a jól megérdemelt ajándékaikat.

  Bővebben: Mikulás, mikulás………..

Bővebben: Játszóház2017. november 27-én a wesleys apróságokkal egy vidám napot töltöttünk a miskolci Törpördögök nevű játszóházban.

  Bővebben: Játszóház

Bővebben: Iskolánk hagyományteremtő céllal rendezte meg október 19-én a Wesley intézmények közötti sportnapot, ahol Gulács, Gyüre, Márokpapi valamint Abaújkér mérte össze ügyességét a következő területeken: asztalitenisz, büntetődobás, Wesley kondi, kötélhúzás, futóverseny, dekázás, futball, sor-és váltóverseny.
A nap zárásaként került sor a tanár-diák labdarúgó mérkőzésre, ami a tanulók győzelmével végződött.

  Bővebben: "Mozdulj Wesley!" 2. nap

Bővebben: A Wesley Iskola tanulói és pedagógusai a környezettudatos magatartásra nevelés jegyében hulladék gyűjtési akciót valósítottak meg Abaújkér egész területén.

 

  Bővebben: "Mozdulj Wesley!" 1. nap

Bővebben: Bábszínház2017. szeptember 15-én az alsó tagozatos tanulóink, valamint a nagykinizsi óvodás gyerekek a Csizmás kandúr című bábelőadást tekinthették meg iskolánk tornatermében.

 

  Bővebben: Bábszínház

Bővebben: BecsengettekMegkezdtük a 2017/2018-as tanévet szeptember első napján. 4-én 10 órától megtartottuk tanévnyitó ünnepségünket. Dr. Iványi Gábor elnök úr jelenlétével megtisztelte iskolánkat.

  Bővebben: Becsengettek

Bővebben: Órarend és busz menetrend változás!Tisztelt diákok és szülők! Az idei tanévtől változik a csengetési rend és így az iskolabusz menetrendjei is.

 

 

Bővebben: Órarend és busz menetrend változás!

 

Bővebben: TanévkezdésTisztelt Szülők, kedves Diákok!

2017. szeptember 1. (péntek) az első tanítási nap, az első 3 óra lesz megtartva, osztályfőnöki óra keretében, ezt követően ebéd és hazautazás. Ezen a napon kerül sor a tankönyvek kiosztására is.

2017. szeptember 4-én (hétfőn) 10 órától kezdődik a 2017/2018-as tanévnyitó ünnepségünk, melyre minden kedves szülő megjelenésére is számítunk.