Bővebben: SzavalóversenyKöltészet napja alkalmából április 18-án került megrendezésre az iskolai szavalóverseny. Kis diákjaink szép számmal tanultak meg szebbnél szebb verseket. A szavaló verseny témája az idén egy kicsit változott. Alsó tagozatban a versek a tavaszról szóltak. Felsőtagozatban Petőfi Sándor 200. születésnapja alkalmából Petőfi verseket szavaltak.

  Bővebben: Szavalóverseny

Bővebben: Március 15.„Ne csak dísz legyen a kokárda, légy te is büszke hazádra!” 1848. március 15-re emlékezni mindig, minden helyzetben különös és fölemelő érzés.

  Bővebben: Március 15.

Bővebben: Farsangi mulatságot tartottunk az iskolánkban2023 február 14-én, egy tavaszt idéző keddi napon rendeztük meg iskolánk Diákönkormányzatának szervezésében a télbúcsúztató, farsangi mulatságunkat.

  Bővebben: Farsangi mulatságot tartottunk az iskolánkban

Bővebben: Márton napA középkor egyik legnépszerűbb szentjét ünnepeljük november 11-én.

317 körül született Szent Márton, aki már fiatal korában is nagylelkűségéről és jóakaratáról volt híres – segítette a szegényeket, elesetteket és betegeket, az emberek ezért pedig olyannyira szerették, hogy püspökké akarták avatni. Erre viszont főhősünk már kevésbé vágyott, ezért a kinevezés elől el is bújt – egy libaólba, ahol az állatok hangoskodásukkal azonnal lebuktatták, így Márton püspök, majd később szent lett.

  Bővebben: Márton nap

Bővebben: Hejce nyári táborImmáron második alkalommal került megrendezésre a nyári tábor 14 fő sajátos nevelési igényű tanulóval.

A tábor helyszíne: Hejce

Időtartam: 2022.07.25.-2022.07.29.

  Bővebben: Hejce nyári tábor

Bővebben: Becsengettek“A gyermek a legtökéletesebb teremtmény, mert egyedül ő tudja megalkotni saját egyéniségét. A gyermek lelke lágy viaszhoz vagy fehér papírhoz hasonló, ahová magának a gyermeknek kell belevésni a képzeteket.”

  Bővebben: Becsengettek

Bővebben: Szent MártonSzent Márton ünnepnapjához, november 11-hez számos népszokás, néphit kapcsolódik Magyarországon. A Mezőkeresztesi Kézműves Alapítvány tagjai látogattak el hozzánk és egy fergeteges napot töltöttünk el együtt.

  Bővebben: Szent Márton

Bővebben: Október 23.Az iskola tanulói a Wesley János általános iskolások és a középiskolások műsorát tekintették meg.

  Bővebben: Október 23.

Bővebben: Október 6.Október 6-án tanórai keretek között zajlott a megemlékezés.

  Bővebben: Október 6.