Bővebben: Karácsonyi meseIskolánk tanulói Wass Albert: Karácsonyi mese című darabjával készültek a szeretet ünnepére.

  Bővebben: Karácsonyi mese

Bővebben: Karácsonyi vásárHagyományossá vált karácsonyi vásárunkat idén családi nappá bővítettük,ahol olyan játékok, programok kerültek megvalósításra,

  Bővebben: Karácsonyi vásár

Bővebben: Mézeskalács kiállításDecemberben az általános iskola egy része ellátogatott Abaújszántóra a Helytörténeti Múzeumba, ahol megtekintették az Adventi Mézeskalács kiállítást.

  Bővebben: Mézeskalács kiállítás

Bővebben: Adomány2017 november 28-án az 5-8 E osztályos tanulók Farkas Barnabás régióvezető úr közbenjárásával nagyképernyős televíziót kaptak. A gyerekek nagy örömmel fogadták és köszönik mindazoknak, akik ezt a nemes felajánlást lehetővé tették.

Bővebben: Mikulás, mikulás………..December 6-án iskolánkba is megérkezett a Télapó. A legkisebbek versekkel, dalokkal köszöntötték, utána megkapták a jól megérdemelt ajándékaikat.

  Bővebben: Mikulás, mikulás………..

Bővebben: Játszóház2017. november 27-én a wesleys apróságokkal egy vidám napot töltöttünk a miskolci Törpördögök nevű játszóházban.

  Bővebben: Játszóház

Bővebben: Iskolánk hagyományteremtő céllal rendezte meg október 19-én a Wesley intézmények közötti sportnapot, ahol Gulács, Gyüre, Márokpapi valamint Abaújkér mérte össze ügyességét a következő területeken: asztalitenisz, büntetődobás, Wesley kondi, kötélhúzás, futóverseny, dekázás, futball, sor-és váltóverseny.
A nap zárásaként került sor a tanár-diák labdarúgó mérkőzésre, ami a tanulók győzelmével végződött.

  Bővebben: "Mozdulj Wesley!" 2. nap

Bővebben: A Wesley Iskola tanulói és pedagógusai a környezettudatos magatartásra nevelés jegyében hulladék gyűjtési akciót valósítottak meg Abaújkér egész területén.

 

  Bővebben: "Mozdulj Wesley!" 1. nap

Bővebben: Bábszínház2017. szeptember 15-én az alsó tagozatos tanulóink, valamint a nagykinizsi óvodás gyerekek a Csizmás kandúr című bábelőadást tekinthették meg iskolánk tornatermében.

 

  Bővebben: Bábszínház

Bővebben: BecsengettekMegkezdtük a 2017/2018-as tanévet szeptember első napján. 4-én 10 órától megtartottuk tanévnyitó ünnepségünket. Dr. Iványi Gábor elnök úr jelenlétével megtisztelte iskolánkat.

  Bővebben: Becsengettek