b_240_180_16777215_00_images_2015-16-tanev-cikk_109-bocuse-d-or-01.jpgKovács Lázár (sztárséf) kávét szolgált fel a Wesley-s oktatóknak!!


- kecsege garnélával és kagyló veloutéval, karfiol-kaviár tarte, ropogós haltej, uborka saláta és sárgacékla ravioli
- sült szarvascomb és gerincfilé, szarvasgombás burgonyapüré, véreshurkával töltött cékla kompót, konfitált sütőtök és homoktövis

Ez volt Széll Tamás menüje a Bocuse’d Or magyarországi döntőjén.

A kiránduláson iskolánk oktatói és a tanulmányuk alapján kiválasztott diákok vettek részt.

 

b_240_180_16777215_00_images_2015-16-tanev-cikk_109-bocuse-d-or-02.jpg   b_240_180_16777215_00_images_2015-16-tanev-cikk_109-bocuse-d-or-03.jpg   b_240_180_16777215_00_images_2015-16-tanev-cikk_109-bocuse-d-or-04.jpg
b_240_180_16777215_00_images_2015-16-tanev-cikk_109-bocuse-d-or-05.jpg   b_240_180_16777215_00_images_2015-16-tanev-cikk_109-bocuse-d-or-06.jpg   b_240_180_16777215_00_images_2015-16-tanev-cikk_109-bocuse-d-or-07.JPG