Bővebben: Wesley Iskola könyvtáraA Wesley Iskola könyvtára az iskola működéséhez, pedagógiai programjának megvalósításához, a neveléshez, tanításhoz, tanuláshoz szükséges dokumentumok rendszeres gyűjtését, feltárását, megőrzését,  

  Bővebben: Wesley Iskola könyvtára

Bővebben: Kollégium (externátus)Abaújkér látványosságai közé tartozik az a kastély, ami Dr. Halmos Károly tulajdona volt. Dr. Halmos Károly Horty kormányának pénzügyi szakértője volt, 

  Bővebben: Kollégium (externátus)

Bővebben: Szakiskola

Az abaújkéri Wesley János Iskola szakképzése egyidős az iskolával. Amikor 2005-ben a Magyarországi Evangélikus Testvérközösség átvette az ingatlant, az általános iskolával együtt szakiskolát is alapított. 

  Bővebben: Szakiskola

Bővebben: SzakközépiskolaA szakközépiskola nappali képzési formában négy évfolyamon működik egy-egy osztállyal. A tanulók a közismereti órák mellett szakmai oktatásban is részt vesznek.

  Bővebben: Szakközépiskola

Bővebben: Gyógypedagógiai általános iskola

Tanulásban akadályozott, értelmileg akadályozott, valamint az autista tanulóink számára eltérő tanterv szerinti szegregált oktatási formát biztosítunk.

  Bővebben: Gyógypedagógiai általános iskola

Bővebben: Általános Iskola

„Ahhoz, hogy a csemete lombkoronás fává növekedjen, sok-sok gondoskodásra van szüksége. Ahhoz, hogy a kisgyerekből hagyománytisztelő, okos felnőtt váljék, fejlődését a fához hasonlóan sok odafigyeléssel kell irányítani.”

  Bővebben: Általános Iskola

Bővebben: Családi Bölcsőde

Napközink az Abaújkéri Wesley Iskola keretein belül működő intézményi egység. Létrejöttének oka legfőképpen az iskolánkba járó fiatal szülők, akik a gyermek születése után nem tudják az iskolát befejezni, segítségre szorulnak.

  Bővebben: Családi Bölcsőde